BAĞIŞ YÖNTEMLERİ

Sitemizde yer alan kuyular için iki şekilde bağış yapabilirsiniz.

ONLİNE BAĞIŞ

İstediğiniz su kuyusu/kuyuları için kredi kartınız ya da debit (maaş) kartlarınızla istediğiniz miktarda bağış yapabilirsiniz.

BANKA YOLUYLA
Vakfımızın anlaşmalı olduğu bankaların herhangi bir şubesine giderek hesap numarası ve şube kodu vermeden sadece “Türkiye Diyanet Vakfı-Su kuyusu” ismi ile bağış yapabilirsiniz. Bu şekilde bağış yaptığınızda, masraf alınmayacak ve bağış bilgileriniz otomatik olarak kurumumuz sistemine aktarılacaktır.

ANLAŞMALI BANKALAR
(Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halk Bankası, Akbank, Türkiye Finans, Kuveyt Türk, Garanti Bankası,AlBaraka )

Not: Yapacağınız bağışın açıklama kısmına bağış yapmak istediğiniz su kuyusunun bulunduğu ülkenin adını ve bağış yaptığınız kuyu ile alakalı tarafınıza bilgilendirme yapılabilmesi için bağışınız esnasında isim-soyisim, cep telefon numarası ve e-mail bilgilerinizi yazdırmayı unutmayınız.

Örneğin: Filistin – Gazze – Şeridi (Açıklama kısmına yazılması gerekmektedir.)

Ayrıca anlaşmalı bankaların internet bankacılığını kullanıyorsanız BAĞIŞ bölümünden Türkiye Diyanet Vakfı’nı seçip kolay bir şekilde bağış işleminizi yapabilirsiniz.

EFT&HAVALE YOLUYLA BAĞIŞ

Yurtiçinden eft&havale yoluyla yapacağınız bağışlarınızın için aşağıdaki adımları takip ediniz. Yurtdışından yapacağınız havalelerle alakalı lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Eft/Havale adımları için tıklayınız..

Vakfımız Su Kuyusu Eft&Havale bağışlarını aşağıda verilen hesap üzerinden alacaktır. Eft&Havale ile gelen bağışların detay bilgisi bankalardan temin edilemediğinden dolayı yaptığınız bağışın sistemimize sağlıklı kaydedilmesi ile bağış yaptığınız kuyu ile alakalı süreçlerden haberdar olmak istiyorsanız eft&havele bilgi formunu doldurmanız gerekmektedir.

# Şube Hesap No Hesap Adı Hesap Türü IBAN
1 Bakanlıklar/Ankara 7967366/5133  Türkiye Diyanet Vakfı Genel Merkezi TL TR84 0001 0025 3207 9673 6651 33

Eft/Havale Bildirim Formunu doldurmak için tıklayınız