KENYA / KİLİFİ / GANZE

Kasaba/Köy Adı GANZE
İstifade Edecek Kişi Sayısı 10.000
İhtiyaç Nedeni
  • KİLİFİ bölgesi 7 (Kilifi North, Kilifi South,Kaloeni, Rabai, Ganze, Malindi and Magarini) alt bölgeden oluşmakta olup başkent Nairobi’ye  yaklaşık 500 km uzaklıkta, yaklaşık 1.100.000 üzerinde nüfusu vardır. Bölge tarihinin en büyük kuraklığı ile karşı karşıya olup resmi verilere göre özellikle Magarini, Ganze, Kaloeni bölgelerinde 200 bin kişiden fazla kişi suya ve kuraklığın etkisi ile çeşitli gıda maddelerine ihtiyaç duymaktadır. Halkın çoğu hayvancılık ve tarım ile meşgul olup günlük kazançları ortalama 1.5-2 usd seviyelerindedir. Projemizi gerçekleştireceğimiz yer köy arazisi olup bu çalışmamızdan yaklaşık her bölgeden 10 bin kişi doğrudan istifade edecektir.
Tahmini Derinlik 150-200 metre
Açılış Süresi

45 gün*

*(Kuyu için belirlenen bütçenin tamamlanıp ilgili yere havalesi sonrası kuyunun açılış süresi kastedilmektedir. Ülkede problemler (doğal afet, savaş, iç karışıklıklar, ekonomik sorunlar vb.) sebebiyle açılış süresinde değişiklikler olabilir.)

Açıklama
  • Temiz ve içilebilir su yaklaşık 150 metre’den çıkarılabilmektedir.
  • Su kuyusu kuraklıktan en çok etkilenen Kilifi Ganze bölgesinde faaliyete geçecektir.

Bağış Yap (Bütçesinin tamamı karşılanmayan kuyular için ülke bazlı bağış alınmaktadır)

<>